Verkeer rond onze school in Urmond

In Urmond ontstaan er regelmatig onoverzichtelijke en dus gevaarlijke verkeerssituaties rondom de school omdat auto’s “half” op de stoep worden geparkeerd.

Kinderen en ouders worden hierdoor haast gedwongen om de straat op te lopen, dit willen we uiteraard niet! Parkeren op of in de nabijheid van het zebrapad is een onwenselijke actie en brengt de verkeersveiligheid van alle verkeersdeelnemers in gevaar. Parkeer uw auto daarom op een plek waar dit toegestaan en veilig is, of kom met de fiets / “benenwagen” richting school.

Ook onze leerlingen hebben een eigen rol en verantwoordelijkheid als het gaat om verkeersveiligheid. Wij brengen de afspraak met betrekking tot het met de fiets naar school komen nog eens onder de aandacht:

"Als je met de fiets naar school komt, stap dan af op het moment dat je bij de schoolpoort komt en loop met je fiets aan de hand richting de fietsenrekken. Als de school uit is, loop je met de fiets aan de hand van het schoolplein af en stapt pas buiten de schoolpoort op je fiets”

Wij vertrouwen en rekenen op de medewerking van alle ouders / verzorgers en leerlingen. We zijn immers samen verantwoordelijk voor de (verkeers) veiligheid van alle kinderen. Dank voor de medewerking!

Team locatie Urmond

Intern Begeleider       Jean Tholen
Administratie       Richi Jennen
Directeur       Maurice Schrijen

Juf Maud van Sloun maakt met ingang van het nieuwe schooljaar deel uit van ons schoolteam. Zij is benoemd in de vacature die is ontstaan, vanwege de keuze van juf Carin Peters om aan het einde van het schooljaar 2018 / 2019 te stoppen met werken. Wij heten Maud van harte welkom op onze school en wensen haar veel leer- en werkplezier. Juf Maud zal zich binnenkort nader aan u voorstellen.

* Meester Mart werkt dit schooljaar twee dagen op onze locatie in Stein en 2 dagen in Urmond.

Route Locatie Urmond

Meer info Akkoord Weigeren